Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden az olmamalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye bapların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapısının pahaı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir kapının hediyeından daha yüksektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine ilişkilı olarak bileğişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda değalışverişmektedir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık Yangın Kapısı Fiyatları sağlayıcı istanbul Yanggın kapısı fiyatları kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin katı aralık, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş anında kaçış tasavvurının henüz seri fiillemesini sağlamlamaktadır.

Report this wiki page